Rodenstock Norge AS er et heleid datterselskap av Rodenstock GmbH.

Vi er en totalleverandør for det optiske markedet i Norge – med glass, innfatninger og optisk utstyr. Fra 1987 har Rodenstock Norge AS drevet Utstyrsavdelingen og levert optiske maskiner og instrumenter til optikere og øyeleger. Utstyrsavdelingen tilbyr alt av optiske utstyr til verksted, forundersøkelsesrom og synsprøverom.

Bestillinger/forbruksmateriell

Med en rekke alternativer og muligheter er det alltid godt å kunne rådføre seg. Vi har også vår nettside hvor du kan handle det du trenger, når du trenger.

Service

Vi utfører service og reparasjon på alt av utstyr fra våre leverandører. Jobbene gjøres i butikk, over web eller på vårt serviceverksted. Våre serviceteknikere er kurset med godkjenninger fra våre leverandører.

Nytt utstyr

Planlegging, kommunikasjon og finansiell rådgiving er alltid viktig for en suksessfull levering. Vi er fleksible og imøtekommende, og er gjerne med deg i hele prosessen ved investering av nytt utstyr. Ved levering og montering tar vi oss alltid ekstra tid, slik at rett person i butikken får den nødvendige opplæringen og blir 100% fornøyd.

På veien

Uansett hvor i Norge du befinner deg, er ingen vei for lang eller for kort. Vi har kunder i hele Norge, og er alltid tilgjengelig for å møte deg der du er. I tillegg til våre serviceteknikere, har vi også tekniske konsulenter. De er strategisk bosatt i Nord-Norge og på Østlandet, slik at vi alltid kan være mest mulig fleksible når du behøver det.

Flytting/oppussing

Ved flytting eller oppussing av butikk hjelper vi deg med flytting av ditt optiske utstyr. Vi kan også bistå med lagring av utstyr dersom oppussingen varer over lengre tid.

Kurs/workshop og Demorom

Vi tilbyr alle våre kunder muligheten for kurs og workshops, enten i butikk, via kjedekontor eller i våre lokaler på Kongsberg. Vi har et fullt operativt demorom. Her er du alltid velkommen til å se og få demonstrert våre nyheter. Vi har til enhver tid mulighet for å sette opp spesifikt utstyr etter ønske, slik at vi kan bidra til at du selv er sikker på dine valg.

Kompetanse

En viktig faktor til suksess for deg og oss. Våre serviceteknikere er også utdannet Optometrist MsC, noe som gir et stort fortrinn når du skal ha nye produkter.

Vi er en leverandør som forstår dine behov og din kompetanse.

Er det noe du lurer på, eller ønsker du å ta en prat med oss?

Ta kontakt!

Rodenstock Utstyrsavdelingen
Kø linje: +(47) 915 49 371
Fax:        +(47) 800 34 233
E-mail: utstyrsavdelingen@rodenstock.no

Handlekurv
Skroll til toppen